BEND RUUVIPENKKIPUTKENTAIVUTTIMET

<<< Tuotteet

 

 

 

Pieni Quick Bend

Pieni Quick Bend on tarkoitettu 3/8”-3/4” ja 6-32mm paksuseinäisille putkille. Soveltuvuus teräsputket, kaasuputket, höyryputket, hydrauliputket ja tarkkuusteräsputket.


 

Lataa esite

 

Pieni Quick Bend

     

 

 

 

 

Iso Quick Bend

Iso Quick Bend on tarkoitettu 3/8”-1 ½” ja 19-50mm paksuseinäisille putkille. Soveltuvuus mm. teräsputket, kaasuputket, höyryputket, hydrauliputket ja tarkkuusteräsputket. Toimitetaan tukevassa puulaatikossa, mihin mahtuu myös lestit.

 


Lataa esite

 

 

Iso Quick Bend

     

 

 

 

 

Minor Bend

Minor Bend on tarkoitettu 4-18mm ohutseinäisille putkille, seinämän vahvuus 4-10% putken halkaisijasta. Soveltuvuus mm. huonekaluputket, rst-putket, alumiiniputket ja messinkiputket. Sopii erinomaisesti asennus- ja tuotantotehtäviin.

 


Lataa esite

 

Minor Bend

     

 

 

 

 

Big Bend

Big Bend on tarkoitettu 10-32mm ohutseinäisille putkille, seinämän vahvuus 4-10% putken halkaisijasta. Soveltuvuus mm. huonekaluputket, rst-putket, alumiiniputket ja messinkiputket. Sopii erinomaisesti asennus- ja tuotantotehtäviin. Toimitetaan tukevassa puulaatikossa, mihin mahtuu myös lestit.

 

 

Lataa esite

 

 

Big Bend

     

 

 

 

 

Super Bend

Super Bend on tarkoitettu 16-42,4mm ohutseinäisille putkille, seinämän vahvuus 4-10% putken halkaisijasta. Soveltuvuus mm. huonekaluputket, rst-putket, alumiiniputket ja messinkiputket. Vääntövarren pituus kiinni ruuvattavan jatkoputken kanssa on n.2 mtr. Voima riittää hyvin isojenkin putkien taivutukseen. Toimitetaan tukevassa puulaatikossa, mihin mahtuu myös lestit.

 


Lataa esite

 

Super Bend