TULPPAUS-, KOEPONNISTUS- JA VUODONETSINTÄTYÖKALUT

<<< takaisin

 

 

 

POP-A-PLUG® II ja CPI™ Lämmönvaihdintulpat

Kartiotulpat voivat käyttäytyä kuolettavan ammuksen lailla ja ovat siten todellinen vaaratekijä työntekijöille. POP-A-Plug ja CPI tulppien avulla voit eliminoida tämän vaaratekijän. Tulppa kestää lämpötilanmuutokset ja takaa myös helium vuototiiveyden, sillä tulppa asennetaan käyttäen voimaa kontrolloidusti, jolloin vältytään päätylevyn ja putken vahingoittamiselta. Tulppa myös tiivistää putken päätylevyyn sekä helpottaa työtä tulevassa remontissa jolloin tulppa voidaan helposti irrottaa omalla työkalulla. Asennusaika on vain muutamia sekunteja ja tulpan laaja paisunta-alue vähentää eri tulppakokojen tarvetta kohteessa. Tulppamateriaalit ovat hiiliteräs, ruostumaton teräs, messinki ja titanium. Muita materiaaleja voidaan tarjota erikseen. Lämmönvaihtimen toisen pään tulppaaminen vaihtimen läpi on myös mahdollista EST:n työkaluilla.

 

 

EST pop-a-plug

Pop-A-Plug II

lataa esite

Pop-A-Plug CPI

lataa esite

     

 

 

 

 

POP-A-PLUG® II ja CPI™ asennustyökalusarjat

Kompakti paineilmatoiminen hydraulipumppu, Ilmantarve 2.76-8.27 bar. Hydrauliletku (689 bar), pituus 3 m, pikaliittimet, pieni hydraulipistooli turvakaapelilla, painemittari, metallinen kantolaukku.

 

lataa esite

 

Smart RAM

 

lataa esite

 

EST pop-a-plug asennustyökalusarjat

     

 

 

 

 

G-sarjan vuodontestauslaitteet lämmönvaihtimille

Nopea ja helppo tapa yksittäisten lämmönvaihdinputkien
testaamiseen max. 8,6 bar. paineella. Tarvitsee vain
asentaa oikean koon tiivisteet paikalleen ja työ voi alkaa.

 

 

 

EST G-sarjan vuodontetauslaitteet

G-150

lataa esite

G-250

lataa esite

G-450

lataa esite

G-650

lataa esite

     

 

 

 

 

GripTight™ Koeponnistustulpat

Näiden tulppien ansiosta korkeapainetestaaminen on turvallisempaa kuin koskaan aikaisemmin. Toisin kuin muut tulpat, Grip Tight hyödyntää painetta tiivistäen tulpan yhä tiukemmin putken sisäseinämään. Tuloksena on turvallisempi asennus, testaus ja parempi pitävyys.

 

lataa esite

 

EST Grip Tight