HITSAUSTARVIKKEET

<<< Tuotteet

 

 

 

Hitsauksen takateipit

Tyypillisiä kohteita ovat ohutseinäiset teräsrakenteet ja säiliöiden yhden-puolinen hitsaus. Taustateippi voidaan kiinnittää hitsin taustapuolelle, se voi tukea hitsisulaa ja se pitää argonin
hitsin puolella rakennetta. Taustateippi tekee taustapuolen huuhtelun tarpeettomaksi ja sen käyttö tuottaa yhtenäisen, korkealaatuisen pohjapalon.

 

lataa esite

 

HFT takateippi

     

 

 

 

 

Pikakaasutusjärjestelmät

Pikakaasutustulpan etuna on kaasutuksen nopeus, vain 20% vanhaan menetelmään verrattuna. Esim 36" putkessa alle 0,1% happitaso saavutetaan alle 10 min. Quick Purge on päällystetty lämpöä kestävästä materiaalista, joten hitsin lähellä oleva korkea kuumuus ei vaurioita tulpaa. Säästöt suojakaasussa ja ajassa ovat niin huomattavia, että tulppa säästää itsensä takaisin jo muutamassa hitsissä.

 

lataa esiteLataa käyttöohje

 

 

HFT pikakaasutusjärjestelmät

     

 

 

 

 

Suojakaasulieriöt

Argweld® suojakaasupalloilla rajataan suojakaasu hitsausalueelle

pitkien putkenosien hitsauksessa. Säästöt kaasun kulutuksessa ja työajassa ovat niin huomattavia, että nämä pallot maksavat itsensä takaisin muutamassa hitsauksessa!

 

lataa esiteLataa käyttöohje

 

HFT suojakaasulieriöt

     

 

 

 

 

Suojakaasukengät

Argweld® Muotoa seuraavat suojat tekevätmahdolliseksi sekundäärisen suojakaasutilantekemisen ja estävät näin materiaalin hapettumisen hitsauksen jälkeen. Näin voidaan hitsata suurikokoisia titaanirakenteita suljetun suojakaasutilan ulkopuolella.

 

lataa esite

 

HFT suojakaasukengät

     

 

 

 

 

Suojakaasukalvot

Argweld® APF0001 vesiliukoinen suojakaasukalvo rajaa
suojakaasun hitsausalueelle. Se soveltuu etenkin suurten ja muodoiltaan epäsäännöllisten kappaleiden suojaamiseen ja sulkeutuvien hitsien tekoon. Kalvo on täysin veteen liukeneva,
eikä sisällä haitallisia aineita.

 

lataa esite

 

HFT Suojakaasukalvot

     

 

 

 

 

Suojakaasutilat

Argweld® Muotoiltavat suojakaasutilat antavat varman suojauksen materiaalille. Hitsauksen aikana tai jälkeen tapahtuva hapettuminen voidaan näin eliminoida. Vakiomallistossa on eri kokoja, joiden halkaisijat ovat välillä 900-1800mm.


lataa esite

 

HFT suojakaasutila

     

 

 

 

 

Jäännöshappimittarit

Argweld® suojakaasumonitorit osoittavat jäännöshapen pitoisuuden suojakaasussa. Näin ne ilmoittavat, milloin hitsaus voi tapahtua turvallisesti.

 

lataa esite

 

HFT suojakaasumonitori

     

 

 

 

 

Alumiini- ja nylontulpat

PIPESTOPPERS™ Alumiinirunkoiset putkitulpat

Testaustulpat soveltuvat erilaisiin putkien väliaikaisiin tulppaus- ja matalapainetestauskohteisiin. Tulppien rungot valmistetaan joko alumiinista tai nylonista. Tiivistyspinta valmistettu kumista. Rungon keskiössä ½, 1", 2" läpivienti koeponnistusta tai juurikaasutusta varten.

 

Argweld® Putkitulpat soveltuvat halkaisijaltaan ja pituudeltaan pieniin putkiin ja johtotöihin. Ne ovat erinomaisia myös putkiyhteyden sulkemiseen säiliöitä hitsattaessa, matalapainetestitulpiksi putkiliitoksiin, ja kun halutaan suojata putkia lian tai roskien aiheuttamalta kontaminaatiolta.

 

lataa esite

 

HFT putkitulpat

     

 

 

 

 

Hitsauselectrodit

Techweld™ Multi-Strike™ Elektrodit ovat maailman johtava toriumia sisältämätön wolframielektrodimerkki. Niiden käyttöikä voi olla 10-kertainen tavallisiin wolframielektrodeihin verrattuna ja niitä
voidaan käyttää kaikkiin alumiinin ja teräksen hitsaussovellutuksiin. Elektrodit toimitetaan varustettuna täydellisillä valmistuserätunnuksilla.

 

 

HFT hitsauselektrodit

     

 

 

 

 

Electrodien teroituslaitteet

Techweld™ Wolframielektrodien hiomakoneet antavat elektrodeille pituussuunnassa yhtenäisen pinnan, mikä varmistaa hitsin tasalaatuisuuden ja estää kaaren ryömimistä. Nämä laitteet ovat välttämättömiä robottihitsausta ja muita hitsausautomaatteja
käytettäessä.

 

 

 

HFT electrodien teroituslaitteet

     

 

 

 

 

Täytettävät ilmatyynyt

Täytettäviä ilmatyynyjä saatavilla vakiona koot 2"-30".

 

Oil-Chem ilmatyynyt kestävät useimat kemikaalit, kaasut ja öljyn, koot 2"-100". Ne voidaan varustaa sulkuventtiilillä tai varoventtiilillä. Tulpan rakenne mahdollistaa erinomaisen hankauskestävyyden. Nitriili-kuori ja päällystetyt saumat.


lataa esite

 

HFT täytettävät ilmatyynyt

     

 

 

 

 

Suojakaasuputkitulpat

Yksittäinen suojakaasun pysäyttäjä-tulppa, tai erinomainen suojatulppa. Erikoisjoustava pintarakenne mukautuu hyvin eri kokoihin ja epäsäännöllisyyksiin putken pinnassa. Erikoispintarakenteeen materiaalista johtuen tulpalla on erinomainen tiivistys- ja pito-ominaisuus. Jokaisessa tulpassa on kaasun sisääntulo- ja poisto-läpivienti sekä suojakaasumonitorille omansa. Renkaan täyttö tapahtuu auton venttiilistä tai 1/4" sulkijaventtiilin kautta. Tulppa tarjoaa tehokkaan tiivistyksen matalilla paineilla ja pinta kestää hyvin kulutusta. Saatavana myös edullisenpia malleja ilman erikoisvalmisteista pintamateriaalia.


 

 

 

HFT suojakaasuputkitulpat