KOEPAINEPUMPUT

<<< Tuotteet

 

 

 

Elbima koepainepumput

Elbima on laadukkaasta Tanskalainen koepainepumppujen valmistaja. Laajasta valikoimasta löytyy koeponnistuspumppu jokaisen tarpeisiin. Pumppujen kapasiteetti 50bar-1000bar. Valikoimassa manuaaliset ja sähköiset koepainepumput.  TP ja TPM -pumpuissa vakiona ruostumaton allas ja HP -pumpuissa muovinen allas.

 

 

Katso tuotteet

 

Elbima koeponnistuspumput

     

 

 

 

 

Ridgid koepainepumput

 

Ridgid 1450 on helppokäyttöinen manuaalinen max 50bar koeponnistuspumppu. Paine säilyy automaattisesti eikä venttiiliä tarvitse sulkea käsin. Muovisäiliön tilauus 13,5ltr. Alumiinilla ja hiilikuidulla vahvistettu pitkäikäinen PTFE-mäntäpumppu.

 

Ridgid 1460-E on sähkökäyttöinen (230V, 1,5kW) koeponnistuspumppu max 25bar. Tässä koepainepumpussa on kolmimäntäinen keraaminen mäntäpumppu hitaaseen paineen nostamiseen ja pitkäkestoiseen käyttöön. Säiliö on ruostumatonta terästä. Virtaus 9ltr/min. Saatavana myös 60bar koepaineyksikkö.

 

 

Lataa esiteRidgid CS6

 

 

Ridgid

Ridgid koeponnistuspumput

     

 

 

 

 

Rothenberger koepainepumput

Rothenberger koepainepumppusarja täydentää valikoiman 16bar-50bar koeponnistuspumppujen sarjassa. Valikoimissa koepainepumput iskunkestävällä Duramant pinnoitteella käsitellyllä altaalla ja rst-altaalla sekä helppokäyttöinen ja laadukas RP PRO sähköinen koepainepumppu.

 

 

Katso tuotteet

 

Rothenberger koeponnistuspumput