LÄMMÖNVAIHDIN- JA KATTILATYÖKALUT

<<< Tuotteet

 

 

 

Putkivalssaimet

Maus putkivalssaimet saatavana kaikkien lämmönvaihdin- ja kattilaputkien valssaukseen. Hitsatuille päille saatavana valssaimet valmiina pyöristetyillä ja valssauspituuden mukaan modifioiduilla rullilla asiakkaan tarpeen mukaan. Ohutseinämäisille putkille mallistostamme löytyvät 5-rullaiset valssaimet ja rungon pituus voidaan valita myös asiakkaan tarpeen mukaan.

 

lataa esitelataa esite

 

Maus Italia putkivalssaimet

     

 

 

 

 

Sähkötoimiset mankelointiyksiköt

UUTUUS, Matex-Pro malli markkinoiden ehdotonta kärkeä, tuottavuuden parannus jopa 400%.

 

lataa esite

 

Mausitalia Matex

     

 

 

 

 

Paineilmatoimiset mankelointiyksiköt

Maus:n valikoimassa täysin uudet paineilmavalssaimet, jossa yhdistyvät asikkaiden vaatimukset ja tämän päivän huippudesign.

 

lataa esite

 

Mausitalia Macrol'

     

 

 

 

 

Hydraulitoimiset mankelointiyksiköt kattilaputkille

Nyt kattilatöissä mahdollisuus työskennellä yhdellä yksiköllä ja kahdella mankelointityökalulla samaan aikaan. Hydrauliikalla saavutetaan tasainen työn laatu ja riittävästi voimaan vaativiin makelointeihin aivan uudella tehokkuudella.

 

lataa esite

 

Mausitalia Hydrol

     

 

 

 

 

Putken pään lyhennystyökalut

Maus lyhennystyökalut putken päälle tai putken sisäpuoliseen katkaisuun päätylevyn ulkopuolelta. Työkalut ovat manuaalisia joita voidaan myörittää esimerkiksi Maus:n mankelointimoottoreilla.

 

lataa esite

 

mausitalia facing

     

 

 

 

 

Urituslaitteet

F/26 urituslaite soveltuu mm. CNC-yksiköille tai peruslaitteet F112 ja F120 jotka valmistetaan tilauksesta.

 

lataa esite

 

mausitalia grooving

     

 

 

 

 

Kalvaimet

Maus kalvaimet ovat öljyjäähdytteisiä. Työkalur rakntuu kahdesta komponentista mikä säästää kuluja. Erikoisvalmisteiset kovametalli-leikkuuterät takaavat huippulaadun.

 

lataa esite

 

Mausitalia kalvaimet

     

 

 

 

 

Öljykanavaporat ja istukat

Suorituskyvyltään huippulaadukkaat öljykanavaporat soveltuvat hyvin paksujen päätylevyjen sekä erikoismateriaalien poraamiseen.

 

lataa esite

 

Mausitalia ölykanavaporat

     

 

 

 

 

Putken mittaustyökalut

Maus mittalaitteet kaikkien lämmönvaihtimien reikien tarkkaan mittaamiseen.

 

lataa esite

 

Mausitalia mittaustyökalut

     

 

 

 

 

LV-putken ulosvetoyksiköt

Lämmönvaihtimien putkien irroitukseen saatavana ulsvetotyökalut kokonaisten putkien irrotukseen (Runpul) tai putkitumppien nyppäämiseen (Onlypul) (Grippul). Hydraulitoimisten nyppäreiden käyttövoimaksi voidaan valita joko sähkö- tai paineilmatoimiset hydrauliyksiköt.

 

lataa esite

 

PW-Tools Vuokraa tämä kone

 

Mausitalia putken pään hitsausyksiköt

     

 

 

 

 

Putken pään orbital-hitsaus

Maus:n kehitttämän orbital hitsauspistoolin ehdottomana etuna on nopeus, sillä hitsauspää pyörii samaan suuntaan jatkuvasti, kun perinteisillä laitteilla on jouduttu odottamaan, että hitsauspää palautuu aina lähtöasentoon jokaisen hitsisauman välillä. Saatavana peruslaite, semi-automaatti tai täysautomaatti- mallit.

 

lataa esite

 

Mausitalia orbital welding

     

 

 

 

 

Vannesahat lämmönvaihtimille

Vannesahat on kehitetty nimenomaan lämmönvaihtimen päätylevyn katkaisuun. Maus:n kehittämät terät leikkaavat tehokkaasti vaikeimmatkin materiaalit. Päätylevy voidaan irroittaa täysin ilman polttoleikkausta katkomalla koko putkiryhmä heti päätylevyn takaa.

 

lataa esite

 

Mausitalia vannesahat

     

 

 

 

 

CNC-yksiköt

Maus Italia on ainoa täysin automatisoitujen lämmönvaihdin valmistusyksiköiden valmistaja. Saatavana yksiköt joko pelkästään hitsaustoiminnolle (Matig) tai yhdistelmäyksikkö, jossa yhdistyvät hitsaus, putken pään tasaus sekä putken valssaus.

 

lataa esite

 

Mausitalia CNC-yksiköt

     

 

 

 

 

Lämmönvaihdinryhmän ulosvetoyksiköt

Putkiryhmän ulosvetoyksiköt räätälöidään usein täysin asiakkaan tarpeiden mukaan tehtaalla. Ne voidaan varustaa esim. kauko-ohjauksella tai valmistaa ATEX-luokitukseen. Erikoismallit myös laivanvarustamoille.

 

lataa esite

 

Mausitalia lämmönvaihdinryhmän ulosvetoyksiköt