PUTKEN KATKAISU

<<< Tuotteet

 

 

 

Esco Tool paineilmasahat

APS-438 perusmalli

APS-438LP matalarunkoinen malli

 

Saha on kiinnitettävissä liukukiskoon ja kuljetinkisko voidaan kiinnittää kattilan seinämään joko hitsaustapeilla tai pika- lukituksella. Kiskokiinnitys mahdollistaa turvallisen, nopean ja suoran leikkauksen paneeliseinämään sekä ikkunoiden sahauksen seinämään.

 

Wrap Track ®

Paineilmasahat voidaan liittää kuljetinlaitteella pantakiskoon, joka on mitoitettu tietyn kokoiselle putkelle tai esimerkiksi säiliön ympäri. Panta lukitaan pikalukituksella ja se on itse- keskittävä.

 

Flex Track ®

Ainutlaatuinen taipuisa kisko on kiinnitettävissä isojen säiliöiden kylkeen (>2-1/2 jalkaa). Kisko on jatkettavissa liitoskappaleilla kuinka pitkäksi tahansa.

 

lataa esitelataa käyttöohje

 

Esco tool logo

Esco Tool APS SAW 200AW

     

 

 

 

 

Axxair putkisahat

AXXAIR- mallisto koostuu CC80-CC1100 putkisahoista (peruskone 11 mallia), joiden variaatioina laitteet voidaan varustaa viisteytys-moottorilla tai Orbitaali-hitsauspäällä. Lisävarusteena katkaisu- ja viisteytysyksikköihin on saatavan automaattinen syöttölaite.

 

Valmiiksi viisteytystyökalulla varustetut mallit ovat GA121-GA171-GA221-GA321. Normaalit viisteytysmottorit soveltuvat putken seinämille max. 8 mm. Saatavana myös tehokkaampia moottoreita, joilla voidaan viistää putket max. 15 mm.

 

Valmiit hitsausyksiköt, mallit SP121-SP171-SP221-SP321.

 

 

Katso tuotteet

 

Axxair logo

 

Axxair putkisahat

     

 

 

 

 

Ridgid sirkkelit ja puukkosahat

Ridgid valikoimista löytyvät puukkosahat ja sirkkelit ammattikäyttöön sekä voimaleikkurit aina 300mm asti. Kupari- ja rst-putket katkeavat nopeasti ja siististi Ridgid 122 sähköisellä putkileikkurilla.

 

 

Katso tuotteetRidgid CS6

 

Ridgid

Ridgid putken katkaisu

     

 

 

 

 

Rothenberger vannesahat

Rothenberger Portacut 185BSR/BSP on varustettu joko ketju- (BSR) tai ruuvipuristimella (BSP). Maksimi putkihalkaisija 180mm. BSP mallin puristinta voi kääntää 45 astetta.

 

 

lataa esite

 

Rothenberger

Rothenberger putkenkatkaisu

 

 

     

 

 

 

 

Exact putkisahat

Exact putkisahat on suunniteltu ja valmistettu ammattikäyttöön. Kaikki putkisahat ovat kevyitä ja helposti siirreltävissä työmaalla. Exact putkisahoilla voi katkaista kaikkia putkimateriaaleja (teräs, ruostumaton teräs, valurauta, kupari, alumiini, ja kaikki muovilaadut). Tuotevalikoimassa myös kaikki erikoistuotteet ilmanvaihtohormien katkaisuun, sekä muoviputkien katkaisuun ja viistämiseen yhdellä kertaa.

 

 

lataa esite

 

 

 

 

     

 

 

 

 

Kehäkiertäjät, ulkolukitteiset putken katkaisu- ja viistekoneet

Vuokravalikoimassamme saatavana koneet putkikokoalueelle 2”-40”. Koneet voidaan varustaa katkaisuterillä sekä eri tyyppisillä viiste-terillä, putkiseinämille 50 mm asti. Erillisillä lisälaitteilla voidaan myös suorittaa putken sisä- tai ulkopuolinen kalibrointi tai putken pään oikaisut.Meiltä saatavan myös konsultointipalvelua tai asentaja laitteen mukana. Pyydä tarjous.

 

 

vuokrakone

 

Kehäkiertäjä