TUOTTEET

 

 

Viistekoneet putkelle

Esco Tool Millhog-sarja tarjoaa kattavan valikoiman putkentyöstökoneita putkikoolle 10 mm – 927,10 mm. ”Millhog” mallistomme; ”Ground”, ”Mongoose”, ”Tube Weasel”, ”Wart”, ”C-Hog”, ”HHB-High speed”,  ”Mini”, ”Prepzilla”, ”Commander”, ”Dictator” sekä ” Terminator”. Kaikki mallit on varustettu kokoluokassaan tehokkaimmalla mahdollisella moottorilla, joka mahdollaistaa työstämisen mutkattomasti myös vaikeammille materiaaleille ja paksummille putken seinämille. Moottorivaihtoehdot ovat vakio paineilmamoottori, Sähkö- tai hydraulimoottori.

 

Millhog sarja tarjoaa myös ainoana markkinoille mallit Fin-Hog ja HHB-high speed Millhog mallit. Fin-Hogilla jäähdytysrivan poisto putkesta voidaan nyt tehdä hetkessä ja pikaseeverillämme hitsausviiste muutamassa sekunnissa.

 

 

 

Ridgid B-500 Kannettava putkien viistotuskone tekee korkealuokkaiset viisteet 45 sekunnissa* ilman liekkejä tai kipinöitä. Kompaktin muotoilun ansiosta laite on helppo asentaa vähintään 4” putkiin, joissa seinämän enimmäispaksuus on 1/2”; tekee tasalaatuiset viisteet yhdellä palolla.

 

 

Katso tuotteet      vuokrakone

 

millhog

     

 

 

 

 

Putken katkaisu, viiste,
orbitaali-hitsaus

Esco tool tarjoaa ainoana markkinoille Air power saws -malliston, joka on kehitetty ensisijaisesti työturvallisuutta edistäen. Tehokas paineilmasaha on saatavana myös hyvin matalana mallina, mikä mahdollistaa työskentelyn ahtaissa paikoissa, kuten paneeliseinien ja putkistolinjojen tai säiliöiden välissä. Paneelisahat on kehitetty kattilanseinämien katkaisuun ja korjausikkunoiden sahaamiseen. Pannat, taipuisat kiskot ja putkikiinnikkeet mahdollistavat sahan nopean ja suoralinjaisen kiinnityksen putkiin, säiliöihin ja muihin sahattaviin kappaleisiin. Ennen kaikkea etuna turvallisuus ja tehokas työskentely !

 

 

AXXAIR- mallisto koostuu CC80-CC1100 putkisahoista (peruskone 11 mallia), joiden variaatioina laitteet voidaan varustaa viisteytys-moottorilla tai Orbitaali-hitsauspäällä. Lisävarusteena katkaisu- ja viisteytysyksikköihin on saatavan automaattinen syöttölaite. Valmiiksi viisteytystyökalulla varustetut mallit ovat GA121-GA171-GA221-GA321. Valmiit hitsausyksiköt, mallit SP121-SP171-SP221-SP321.

 

 

Ridgid valikoimista löytyvät puukkosahat ja sirkkelit ammattikäyttöön sekä voimaleikkurit aina 300mm asti. Kupari- ja rst-putket katkeavat nopeasti ja siististi Ridgid 122 sähköisellä putkileikkurilla.

 

 

Rothenberger valikoimista löytyvät mm. vannesahat 180mm asti sekä voimaleikkuri 300mm asti. Myös laadukkaat puukkosahat löytyvät valikoimista.

 

Exact putkisahat on suunniteltu ja valmistettu ammattikäyttöön. Kaikki putkisahat ovat kevyitä ja helposti siirreltävissä työmaalla. Exact putkisahoilla voi katkaista kaikkia putkimateriaaleja (teräs, ruostumaton teräs, valurauta, kupari, alumiini, ja kaikki muovilaadut).

 

 

Katso tuotteet

 

sco Tool ja Axxair

     

 

 

 

 

Putkileikkurit prosessiputkitukseen

Reedin Low Clearance Rotary Cutters (LCRC) leikkureiden matalan profiilin muotoilu vaatii vain noin 127 mm raon putken ympärille. Nämä työkalut leikkaavat putkia, joihin muut työkalut eivät pääse käsiksi.

 

LCRC -leikkurit toimivat erinomaisesti kylmäleikkauksiin.

 

Valikoimissamme ovat LCRC4S, LCRC8S, LCRC12S ja LCRC16S leikkurit.

 

Lataa esite

 

     

 

 

 

 

Kehäkiertäjät putkien katkaisuun ja viisteytykseen

Esco Tool:n tuotevalikoimaan on saatu täysin uusi COHOG® mallisto. Pitkäaikaisella yhteistyöllä asiakkaiden kanssa ja syvällisen tuotekehityksen ansiosta Esco Tool on onnistunut
luomaan kehäkiertäjämalliston, joka eliminoi perinteisten koneiden ongelmat putken työstössä myös paksummilla putken seinämillä sekä vaativissa materiaaleissa.

 

COHOG® koneiden ehdottomana vahvuutena on ainutlaatuinen runko ja laakerointi. Kiinteä rengas on koneistettu 7075 alumiiniseoksesta, joka on vahvin saatavilla oleva alumiini, kovapinnoitus varmistaa maksimaalisen kestävyyden ja lujuuden.

 

Lataa esite

 

     

 

 

 

 

Putken taivutus

Mackma putkentaivuttimilla voidaan taivuttaa putki sekä oikealle, että vasemmalle patentoidun teknologian ansiosta.
Säätyvä pyöritysnopeus varmistaa oikean nopeuden jokaiselle putkikoolle ja seinämille. Vaihdettava kara mahdollistaa useimpien kilpailijoiden työkalujen käytön.
Invertteri-moottoritekniikka vähentää energian kulutusta.
Rullapyörät helpottavat laitteen liikuttelua työtilassa. Mackma koneissa käytetään vain 100% laadukkaita Italialaisia osia pitkän iän takaamiseksi ja siksi laitteissa on vakiona 2 vuoden takuu.

 

Katso tuotteet

 

     

 

 

 

 

Ruuvipenkki

HEUER-ruuvipenkki on todellinen laatutyökalu.
Ruuvipenkki on kokonaisuudessaan taottua terästä ja sen
murtumattomuus käytössä taataan. Yksittäiset osat ovat korkealuokkaisia ja kokonaisuus luotettava, pitkäikäinen
ja tarkka.


HEUER-ruuvipenkki käy ihanteellisesti vaativaan konepajaympäristöön. Laatua ”Made in Germany” parhaimmillaan.

 

Lataa esite

 

Voit myös katsoa lisätietoja valmistajan sivuilta http://www.heuer.de/fi/

 

     

 

 

 

 

Erikoistyökalut
putkien, laitteistojen
ja säiliöiden rakentamiseen

Rosorius GmbH:n "Centromat®" erikoistyökalut ovat putki- ja säiliörakentamista varten tarkoitettuja apuvälineitä. Niiden avulla jotka voidaan suorittaa esim. monelaisia hitsaustöitä helpommin.

 

 

 

Lataa esite

 

     

 

 

 

 

Lämmönvaihdintyökalut

MAUS ITALIA on maailman johtava lämmönvaihdin- ja kattilatyökalujen valmistaja. Etunamme on kattava varastointi, uusimmat ja kehittyneimmät mallit sekä nopeat toimitukset. Tehdastoimituksessakin tuotteet normaalista asiakkaalla jo seuraavana päivänä tilauksesta. Tehdas panostaa jatkuvaan suunnitteluun ja siksi laitteemme on ominaisuuksiltaan huomattavasti edellä kilpailijoita. Suunnitteluosastoltamme myös erikoistyökalut asiakkaan tarpeisiin jotka valmistetaan omassa tehtaassa.

 

Maus Italia on edelläkävijä mm. CNC-tekniikan kehityksessä lämmönvaihdinvalmistukseen. Saatavana on työstöyksikkö putken pään orbitaali-hitsaukseen, putken pään lyhennykseen, putken mankelointiin ja uritukseen.

 

Katso tuotteet

 

maus italia

     

 

 

 

 

Koeponnistus-, tulppaus- ja vuodonetsintätyökalut

EST Group:n parhaiten tunnetut tuotteet ovat mm. Pop-A-Plug® lämmönvaihdintulpat ollen teollisuuden johtava teknologia lämmönvaihtimien vuotavien putkien tiivistämiseen. EST myös suunnittelee ja valmistaa koeponnistustulppia putkistojen ja painelaitteiden hydrostaattiseen koeponnistukseen, samoin myös vuodonetsintälaitteet teollisuuden kunnossapidon tarpeisiin.

 

 

Katso tuotteet

 

est_kat

     

 

 

 

 

Sulkutulpat

Sava sulkutulpat ovat putkien sulkemiseen, tyhjentämiseen ja koeponnistukseen tarkoitettuja Kevlar-komposiittirakenteisia tulppia. Myös erittäin suurien läpimittojen putkille.

 

Pneumaattiset tulpat on tarkotettu teollisuuteen, kunnallistekniikan- ja putkistojen rakentajille sekä pelastuslaitosten vahingontorjuntaan.

 

 

 

Lataa esite

 

     

 

 

 

 

Koepainepumput

Elbima on laadukas tanskalainen koepainepumppujen valmistaja. Laajasta valikoimasta löytyy koepainepumppu jokaisen tarpeisiin. Koeponnistuspumppujen kapasiteetti 50bar-1000bar. Valikoimassa manuaaliset ja sähköiset koepainepumput.  TP ja TPM -pumpuissa vakiona ruostumaton allas ja HP -pumpuissa muovinen allas.

 

Ridgid -manuaalinen 1450 ja 1460E sähköinen koepainepumppu ovat kaikkien tuntemat luotettavat koepainepumput jokapäiväiseen käyttöön.

 

 

Rothenberger koepainepumppusarja täydentää valikoiman 16bar-50bar -pumppujen sarjassa. Valikoimissa koeponnistuspumput iskunkestävällä Duramant pinnoitteella käsitellyllä altaalla ja rst-altaalla sekä helppokäyttöinen ja laadukas RP PRO sähköinen koepainepumppu.

 

 

Katso tuotteet

 

Elbima koeponnistuspumput

     

 

 

 

 

HFT Hitsaustarvikkeet

HFT on erikoistunut ruostumattoman hitsauksen ja titaanihitsauksen erikoistarvikkeisiin ja kehittää jatkuvasti tuotteita parantamaan hitsausmenetelmiä nimenomaan juurikaasun käytössä.

 

Katso tuotteet

 

 

 

 

 

 

JA® Hitsauksen erikoistarvikkeet

- Putkikeskittimet ja keskitintarvikkeet

- Suojakaasusormet

- Mini 2.4®suojakaasusylinterisarjat

- Modular®suojakaasusylinterisarjat, (1-2 huuliset)

- Universal®suojakaasusylinterisarjat, (2x4 ja 4x2 huuliset)

- Compact®suojakaasujärjestelmät

- Gas Ring®suojakaasurenkaat 300mm >

- Alumiiniteipit

- Juurikaasusuojat putkille, levyille ja kulmiin

- vesiliukoiset suojakaasupaperit

- Putkitulpat, kumi ja silicon

- Elekrodin teroittimet

- Merkintänauhat  50mm ja 100mm

- Hitsaustarvikkeet, TIG-polttimet ja varaosat

 

Lataa esite

 

 

Aquasol Hitsaustarvikkeet

- Vesiliukoiset suojakaasukalvot ja suojakaasupaperit

- suojakaasuteipit

- suojakaasulieriöt ja suojakaasupallot

- alumiiniteipit

- suojakaasurenkaat

- muut putken hitsaukseen tarkoitetut tarvikkeet

 

Lataa esite

 

HFT

JA hitsaustarvikkeet

     

 

 

 

 

RotoStar® pyörityspöydät

Tuomme maahan ainoana Suomessa Rotostar® Pyörityspöydät!

 

Roto-Star pyörityspöytä suunniteltiin ja luotiin huippuhitsareiden kanssa, jolla on vuosien kokemus tarkkuutta vaativasta putkihitsauksesta.


Huipputarkalla säätimellä varustetulla moottorilla voit vaihtaa karan kierrosnopeutta pehmeästi molempiin suuntiin. Normaali käynnistys / pysäytys-pedaali on nopeasti kytkettävissä moottorin ohjausyksikköön, vapauttaen kätesi hitsaukseen.

 

 

Katso tuotteet

 

     

 

 

 

 

Hiomatarvikkeet

Norton, maailman palkituin hiomatarvikemerkki, joka tarjoaa täydellisen valikoiman korkealuokkaisia tuotteita kaikkiin teollisuuden tarpeisiin. Teknologiajohtajana Norton sijoittaa jatkuvasti huomattavia summia tuotekehitykseen ja saakin tuotettua vuosittain innovatiivisiä pitkälle kehitettyjä hiomaratkaisuja.

 

Katso tuotteet

 

norton hiomatarvikkeet

     

 

 

 

 

Putkentyöstöyksiköt

THW:n putkentyöstöyksiköt palvelevat konepajoja sekä putkistovalmistajia tarjoten tehokkaat ja monipuoliset putkenpään työstöyksiköt alan tarpeisiin 2” – 30” putkille.

 

Katso tuotteet

 

wortelboer

 

     

 

 

 

 

Putkikeskittimet

GBC UK on putkitustyökaluihin keskittynyt yritys, joka sekä valmistaa, että välittää erikoistyökaluja kaikenlaisiin putkistotöihin. Laadukkaat tuotteet saatavilla heti kattavasta valikoimastamme.

 

Katso tuotteet

 

Pipe putkikeskittimet

     

 

 

 

 

Putkituet ja työpöydät

GBC UK toimittaa myös laadukkaat putkituet.

 

 

Ridgid valikoimasta löydät laadukkaat työpöydät ja putkituet vaativaan käyttöön.

 


Rothenberg valikoimasta löydät putkituet ja mm. työpöydät säädettävillä jaloilla.

 

Katso tuotteet

 

Pipe putkikeskittimet

     

 

 

 

 

Ama putkityökalut

AMA–tuotteet ovat tarkoilla laatukriteereillä ammattilaisten käyttöön kehitettyjä putkityökaluja, jotka on tarkoitettu haponkestävien ja ruostumattomien ohutlevyputkien esivalmisteluasennuksiin ja hitsauksiin.

 

Oikeilla työvälineillä tarkkuus on taattu ja asennus- ja hitsausvirheet jäävät minimiin. Säädettävillä työvälineillä ergonominen työasento onnistuu ja työn laatu paranee.

 

Katso tuotteet

 

     

 

 

 

 

Hydrauliset momenttivääntimet

Atlas Copcon Rapid-Torcin® sarjan hydrauliset momenttivääntimet ovat kevyitä, laadukkaita, kestäviä ja turvallisia. RT-sarjan momenttivääntimet kiristävät laadukkaat ja kestävät liitokset. Handsfree-toiminnan, laadukkaiden komponenttien ja ensiluokkaisen valmistuksen ansiosta RTX-sarja on ihanteellinen valinta laippojen kiristykseen.

 

Katso tuotteet

 

Atlas Copco RTX

     

 

 

 

 

Hydrauliset työkalut

BVA:n hydrauliset levittimet, sylinterit ja pumput kuuluvat alan parhaimmistoon. Voit ladata tehtaan esitteen alla olevasta linkistä (6,8 MB)

 

 

Ridgid valikoimista löytyy tunnetut RP 210 ja RP 340 puristusliitoskoneet verkkovirralla tai akulla. Hydrauliset ja sähköhydrauliset putkentaivuttimet aina 4” asti kuuluvat myös valikoimiin.

 


Rothenberger Romax Compact ja Romax 3000 on kaikkien tuntemat laadukkaat puristusliitoskoneet, verkkovirralla tai akulla. Valikoimissa myös hydrauliset ja sähköhydrauliset putkentaivuttimet 2” asti.

 

Katso tuotteet

 

BVA hydraulics

Ridgid hydrauliset

     

 

 

 

 

Putken kierteytys ja rullauritus

Ridgid valikoimasta löytyy kierteityskoneet aina 6” putkelle asti. 600-I ja 690-I sähköiset käsikierteityskoneet ja rullaurituslaitteet 24” asti kuuluvat valikoimiin.

 


Rothenberger valikoimista vahvat Supertronic ja Collins kierteityskoneet aina 4” asti. Valikoimissa myös rullaurituslaitteet 12” asti.

 

Katso tuotteet

 

Ridgid rullauritus

 

     

 

 

 

 

Tarkastuskamerat ja paikannus

Ridgid valikoimista löytyy kamerat moneen käyttöön. Ahtaisiin paikkoihin 6mm kamerapäällä, joko 1mtr tai 4mtr kaapelilla. Mahdollisuus videokuvaukseen ja valokuvien ottoon sekä tallennukseen. Suurempiin putkiin esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin löytyy 35mm kamerapäällä varustettu 99mtr kamerakaapeli, millä saadaan tarkkaa kuvaa jopa 300mm putkista. Kamerapään voi paikantaa Ridgidin SeeTech tai NaviTrack paikantimilla. Useimmissa keloissa sisään rakennettu etäisyyslaskuri. Katso koko valikoima esitteestä.

 


Rothenberger kameravalikoimista löytyy kompaktit paketit kuvaamiseen ja paikantamiseen. Kädessä pidettävästä i2000 kamerasta Rocam 3 Multimediaan. Kamerapäät 17mm-40mm, kaapeleiden pituudet 30mtr asti. Kaikissa kameroissa video- ja valokuvaus sekä tallennus.

 

Katso tuotteet

 

Ridgid tarkastuskamerat

Rothenberger tarkastuskamerat

     

 

 

 

 

Ruuvipenkkiputkentaivuttimet

BEND taivuttimista löytyy käsitaivutin 4mm – 50mm putkille. Valikoimassa taivuttimet ohut- ja paksuseinäisille putkille. Taivuttimet kiinnitetään ruuvipenkkiin. Lestejä on mm. tuumaisille kierteitettäville teräsputkille, kaasuputkille ja höyryputkille sekä millimetrikokoisille hydrauliputkille ja tarkkuusteräsputkille. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Teräsvalut ovat korkeatasoista GRP 400 tai GRP 500- materiaalia.

 

Katso tuotteet

 

Bend putkentaivutustyökalut

 

     

 

 

 

 

Putkenhiomakoneet & putkenpäänmuotoilijat

ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään maailmanlaajuisesti yli 60:ssä maassa, mikä
kertoo laitteiden korkeasta laadusta. ALMI pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotekehitysprosesseja ja innovaatioita tarjoten sinulle aina uusinta kehitystä ja parhaat mallit.

 

Lataa esite

 

     

 

 

 

 

Teollisuusimurit W-sarja

Husqvarna W-sarjan lieteimurit on suunniteltu kaikkein vaativimpaan lietteenkeräykseen. Siinä, missä märkä-/yhdistelmäimurit soveltuvat vain veden imurointiin, W-sarja-laitteilla voi imuroida mm. betonilietettä, öljyä ja koneiden jäähdytysnesteitä. W-sarja tunnetaan laadustaan, kestävyydestään, tehokkuudestaan ja pitkästä, ongelmattomasta käyttöiästään, mikä on tuonut W-sarjan modernin klassikon statuksen.

 

 

Katso tuotteet